El Canadell


Masia pairal del segle XVI, situada al terme municipal de Calders, a 60 Km. de Barcelona. Amb una gran era, celler, tines, hort, granja i un parc arqueològic. La casa està dotada de sales taller, menjador per cent persones i pàrquing per autobusos. Està envoltada de camps de conreu, vinyes i boscos de pins, alzines i roures.


Mostra canadell en un mapa més gran

Les Quingles


Masia de finals del segle XIX, situada al terme municipal de Calders, també a 60 Km. de Barcelona. La casa està dotada de sales taller, coberts, celler, vinya, granja, hort i esplanades per fer jocs. Té pàrquing per a autobusos. Esta envoltada per camps i boscos de pins i roures.


Mostra quingles en un mapa més gran

Torrecabota


Torrecabota és una masia datada del segle XVI envoltada de boscos de diversos tipus i camps de secà i vinya. Està equipada amb corrals, bassa, hort i diverses instal·lacions així com sales taller. És en una zona d'important producció vitivinícola al caire de l'altiplà on s'estén el terme municipal de Calders, fet que li proporciona unes bones vistes del Pla de Bages. Es troba aproximadament a uns 60 km de Barcelona.


Mostra torrecabota en un mapa més gran